Frågor & Svar:

Fråga: Jag har försökt prova på e-tidningen gratis i 7 dagar. Jag har fått mail med inloggningsuppgifter, men jag får det inte att fungera, vad gör jag för fel?
Svar: För att kunna läsa e-tidningen gratis i 7 dagar, måste man först aktivera kontot med den länk som finns med i mailet du fått. Om det inte fungerar, kontakta vår kundtjänst 054-175690, eller maila till oss, så hjälper vi dig.
Fråga: Vilka tekniska krav finns för att jag ska kunna läsa eVF?
Svar: eVF är vår elektroniska tidning som du läser i din telefon, dator eller läsplatta. Den är anpassad för Android, Iphone, Ipad, Iphone-touch samt Android 2.2 och 3” skärm. I datorn ska man ha Flash Player 10 (eller senare) installerad på sin webbläsare för att kunna läsa tidningen.
För mobilenheter så måste man sätta "Acceptera cookies" till ”Från besökta” och ha ”JavaScript” påslaget.
Klicka här för att uppdatera till senaste versionen av Flash Player.
Fråga: Jag är pappersabonnent, och vad jag förstår kan jag använda e-tidningen fritt, hur kan jag komma igång?
Svar: Du behöver aktivera ditt abonnemang för att få tillgång till e-tidningen. Klicka på Aktivera abonnemang och välj länken för dig som redan är prenumerant. Fyll i formuläret och du får tillgång till eVF inom 24 timmar (gäller vardagar).
Fråga: Jag är provprenumerant på eVF. Jag letar efter arkivet med äldre nummer av VF. Var finner jag det?
Svar: Arkivet är inte tillgängligt i provversionen. Du har däremot tillgång till arkivet när du tecknar en prenumeration.